9-NI RUNNING SUSHI

Recentreview


4,5 stjerner ud af 1809 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra 9-Ni Running Sushi. Vil du vide mere? Få mere at vide

4 dec 2022 at 23:24 Frisk sushi der smagte virkelig godt, og en sød ung mand der leverede maden til tiden.
3 dec 2022 at 10:12 Ganske udmærket sushi til prisen. Men havde bestilt til afhentning 18.35 men fik den først leveret over disken 19.03. Det er altså for stor forsinkelse
2 dec 2022 at 19:50 God mad men meget lang ventetid ved afhentning trods at det var bestilt på forhånd til et bestemt tidspunkt.
13 nov 2022 at 9:15 Der manglede 2 af de bestilte varer ved hjemkomsten!!!!! ØV
11 nov 2022 at 22:41 Jeg kunne ikke slette, at det var Just eat, der havde leveret sidste gang. Ville selv hente i dag, men det kunne jeg ikke lave om, så jeg betalte leveringsgebyr, selv om jeg ikke havde behov for det
8 nov 2022 at 18:48 God mad og hurtig levering
24 okt 2022 at 12:02 Ive ordered chicken and beef with bamboo, soup and spring rolls The food taste good and good portion reflects the price, which is what we are lacking nowadays… delivery time is understandable food came fresh and hot.. Keep it up'
9 okt 2022 at 15:37 Ingen fisk og alt for meget ris... alle stykker gik fra hinanden.. sjusk
24 sep 2022 at 20:14 Altså lækkert mad og sød personale
24 sep 2022 at 19:57 Lækkert mad !
18 sep 2022 at 16:58 Rigtig lækker sushi!